Главная | Регистрация | Вход | RSSСреда, 08.05.2024, 15:32

Кілійський заклад загальної середньої освіти №1 Кілійської міської ради

Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

09:23
звернення директора

Дорогі учні, випускники, шановні педагоги, батьки, представники влади та громадськості!

Сьогоднішній святковий день перегортає ще одну річну сторінку славного життєвого літопису, підсумовуючи величезну роботу, проведену спільно в 2020/2021 навчальному році.

Запровадження дистанційного навчання, нового візуального стилю, створення нових веб-ресурсів, забезпечення швидкісного інтернету, оновлення через капітальні ремонти приміщення закладу, придбання комп’ютерної техніки, нових меблів – далеко не повний перелік тих заходів, які дозволили суттєво покращити навчально-методичну та матеріально-технічну базу закладу, а відтак – спричинили високу результативність навчально-виховного процесу.

 Тож сьогодні хочу скласти дяку й шану тим, хто творив і творить сучасний заклад: педагогам, учням, батькам, технічному персоналу. А також тим, хто про нас дбає: насамперед Кілійській міській раді на чолі з міським головою Вячеславом Чернявським – за те, що заклад має достатнє фінансування своїх потреб, є порозуміння та підтримка у всіх нових нововведеннях, начальнику Відділу освіти та молодіжної політики Сергію Мергуту -  який підтримував та підтримує нас упродовж року та надавав різнопланову посильну допомогу.

     Нехай сьогодні останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм та вірою у завтрашній день!

     Я вітаю всіх із цим яскравим та незабутнім святом і, звертаючись, насамперед, до випускників, для яких цей дзвоник звучить востаннє, хочу сказати, що сьогодні – перший день відліку вашого дорослого життя. Я зичу, щоб воно було вдалим, не дуже важким, але саме головне – мирним. Вже сьогодні ви маєте чимало досягнень і це лише ваші перші спроби, перші кроки, які ви здобули завдяки своїм мудрим наставникам – батькам та вчителям, тому завжди цінуйте і шануйте їх! Нехай ваш життєвий шлях буде завжди щасливим та успішним!

Звертаючись до батьків, хочу побажати – бути задоволеними й пишатися своїми дітьми, щоб ніколи ваше серце не здригалося від проблем та суспільних негараздів.

Педагогам зичу талановитих і вдячних учнів, нових здобутків у діяльності. Міцного здоров’я всім та мирного неба в нашій Україні!

У добру путь – під благодатним сонцем і мирним небом!

З великою повагою до всіх Вас -  Владислав Татару.

Просмотров: 171 | Добавил: kok-20000771 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Июнь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Друзья сайта

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz