Главная | Регистрация | Вход | RSSЧетверг, 09.05.2024, 06:00

Кілійський заклад загальної середньої освіти №1 Кілійської міської ради

Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

12:20
БУДЕМО  «ХІМІЧИТИ»

БУДЕМО  «ХІМІЧИТИ»

Хімія – експериментально-теоретична наука. Тому в процесі вивчення
хімічних дисциплін експеримент виконує роль і методу пізнання, і засобу
навчання.
Хімічний експеримент – не тільки джерело знань про речовини і хімічні реакції, а й важлива умова активізації пізнавальної діяльності учнів, виховання зацікавленості до предмета. Віртуальні та мультимедійні експерименти, які застосовуються вчителями, не в змозі замінити реальної  практичної або лабораторної роботи, які учень виконує на уроці або на індивідуальних консультаціях. На превеликий жаль, шкільні кабінети хімії не завжди оснащені достатньою кількістю хімічних реактивів, і вчителям доводиться проводити практичні та лабораторні роботи, в кращому випадку, демонстраційно.

В нашій школі уже два роки таких проблем не існує. В минулому навчальному році була повністю оновлена вся матеріально-технічна база шкільного кабінету хімії.  Ми отримали нові стенди, нові меблі, лабораторне обладнання, хімічний посуд і повний набір всіх необхідних  реактивів.

Мені вже не доводиться, як тому скупому лицарю, тремтіти над кожним грамом лугу чи мілілітром хлоридної кислоти. 

Нещодавно  кабінет хімії нашої школи  поповнився ще одним комплектом реактивів для проведення лабораторних і практичних робіт з хімії. Мабуть, тільки мої колеги, вчителі хімії, зрозуміють мою радість.

Щира вдячність і від мене, і від учнів нашої школи завідувачу відділом освіти Мергуту Сергію Івановичу за такий розкішний подарунок.  Низький уклін за те, що в такі, дуже  непрості для нашої країни часи, він знаходить фінансову можливість для зміцнення матеріально-технічної бази шкіл громади.

Сподіваюсь, що дистанційна форма навчання, найближчим часом заміниться на звичну і таку довгоочікувану нами – очну, і ми на уроках хімії почнемо «хімічити», як того завжди чекають мої учні.

На фото. Ученнь 10 класу Койчев Сергій виконує хімічний експеримент, готуючись до участі в ІІ турі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії.,

Просмотров: 191 | Добавил: kok-20000771 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Друзья сайта

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz