Главная | Регистрация | Вход | RSSВторник, 16.04.2024, 18:51

Кілійський заклад загальної середньої освіти №1 Кілійської міської ради

Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

08:56
Шкільна екскурсія до славетного міста Одеса

Шкільна екскурсія до славетного міста Одеса

        Шкільні екскурсії — чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого про міста країни, в якій ви живете. Це — спілкування з однокласниками і друзями в невимушеній атмосфері, коли є можливість проявити самостійність далеко від дому, батьків, подивитися, як живуть люди в інших містах і куточках Землі. Шкільні екскурсії — це ті події, які пізніше згадуються все життя.

       Цікавою і змістовною була поїздка до міста Одеса 26.10.2019, яку організували класні керівники 10 класу (Терзі Т. А.) та 8-В класу (Бондарєва Л. Й.) Кілійського ЗЗСО

І-ІІІ ст.№1-ліцей. Зранку група школярів відвідала офіційний музей катакомб у Нерубайському, рухались лабіринтами, фотографували майже всі куточки приміщень,усі були у захваті від побаченого під землею глибиною 15 м. Потім вирушили до Одеської кіностудії, режисер Олександр заінтригував учнів цікавими історіями із життя акторів, демонстрував зйомку, разом проявляли плівку. Було дійсно цікаво, тому що сучасні діти не здогадувались, що на цій кіностудії було знято ряд фільмів, які вони бачили. Далі була екскурсія до музею шоколаду, в трьох залах приміщення були різноманітні експонати та картини, а також вразив величезний дракон. Наприкінці гід пригостила усіх присутніх гарячим шоколадом, це був справжній сюрприз. Пізніше відвідали археологічний музей, учні мали змогу побачити експонати не зі сторінок підручника, а власними очима. Особливо сподобалась усім «золота кімната», про яку тільки й розмови. Пообідавши, прогулялися знайомими усім місцями, тому що в Одесі група учнів була минулого року (ботанічний сад, музей воскових фігур, музей контрабанди та музей цікавої науки). Найчарівнііша ж Одеса саме після заходу сонця. Ввечері запалюються численні ліхтарі, створюючи теплу затишну атмосферу. Зазвичай, центр міського життя зміщується у бік Дерибасівської. О 18:30 приїхали до академічного театру музичної комедії ім. М.Водяного на виставу «Тітка Чарлея». Комедія настільки сподобалась глядачам, що всі довго аплодували стоячи. Це була незабутня екскурсія!

        Ми щиро вдячні класним керівникам за проведення чудової екскурсії та досвіченому, доброзичливому водієві Степанову Сергію за якісне перевезення пасажирів.

Учні та батьки

 

Просмотров: 303 | Добавил: kok-2000 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архив записей
Друзья сайта

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz