Главная | Регистрация | Вход | RSSСреда, 24.04.2024, 07:15

Кілійський заклад загальної середньої освіти №1 Кілійської міської ради

Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

        З 1 по 31 жовтня у Кілійському ЗЗСО I-III ступенів №1-ліцей проведен Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек (наказ МОН України від 12.08.2014 № 931).

       Сучасна система освіти переживає етап реформування та повного перезавантаження. Нова українська школа (НУШ) – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, в якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й уміння застосовувати їх у житті.

      Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек відбувся під гаслом «Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня».

       В рамках проведення Всеукраїнського місячника заходів, які сприяли задоволенню й розвитку інформаційних потреб і запитів користувачів, розширенню кола їх пізнавальних інтересів, забезпеченню дозвілля читачів, залучен ... Читать дальше »

Просмотров: 303 | Добавил: kok-2000 | Дата: 12.11.2019 | Комментарии (0)

         Мусимо визнати, що навчання вимагає від школярів будь-якого віку посидючості. Психологи ж стверджують, що школярі молодших класів можуть утримувати увагу впродовж 10-15 хвилин, а потім втомлюються. При цьому кожен урок триває 35-45 хвилин, а протягом дня в середньому їх 4-5! Як же організувати навчальний процес, щоб навчання було дійсно продуктивним? Чергувати розумове навантаження з фізичним!

Просмотров: 291 | Добавил: kok-2000 | Дата: 12.11.2019 | Комментарии (0)

Знай наших!

     Знакомьтесь Виктория Викторовна Георгиева. 11 лет, воспитанница бойцовского клуба «Ахилл». Ученица 6-А класса словно подтверждая двойную «победность» имени, в 11 лет дважды завоевала титул чемпионки мира по джиу-джитсу в своей весовой категории!
      Родилась Вика в семье известного на Килийщине тренера по футболу Виктора Валентиновича. Мама, Екатерина Алексеевна тоже…тренер по футболу. Какой вид спорта культовый в семье – ясно становится сразу.     Воспитывали Вику в духе поступков, а не слов, всегда по жизни оставаться бойцом, но бойцом милосердным.
      Скромная, воспитанная в уважении к взрослым, авторитетная среди сверстников, сама юная чемпионка хочет по жизни успеть все. Вика отлично учиться, «а как иначе», поет в школьном хоре, &l ... Читать дальше »

Просмотров: 340 | Добавил: kok-2000 | Дата: 12.11.2019 | Комментарии (0)

          Випускники 4-х. 9-х. 11-х класів та десятикласники Кілійського ЗЗСО I-III ступенів №1-ліцей провели акцію"Випускник. посади дерево" та започаткувати з цього року висаджувати на території закладу «Алею випускника». В майбутньому вона буде приносити радість і користь дітям.

         Висаджування дерев - не лише корисне, але і захоплююче зайняття.

        У дружній атмосфері проходило висаджування молодих саджанців. Пройде час, діти виростуть, а разом з ними і саджанці перетворяться на красиві дерева. А в пам’яті залишаться приємні спогади про найкращі роки, які пройшли у рідному закладі. Адже це чудово, коли дитина, ставши дорослим, зможе сказати: «Це дерево посадив я сам»! Дерева посаджені учнями приноситимуть радість багатьом поколінням інших діток, які відвідуватимуть заклад.

        А можливо хтось з учнів у дорослому в ... Читать дальше »

Просмотров: 338 | Добавил: kok-2000 | Дата: 12.11.2019 | Комментарии (0)

Шкільна екскурсія до славетного міста Одеса

        Шкільні екскурсії — чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого про міста країни, в якій ви живете. Це — спілкування з однокласниками і друзями в невимушеній атмосфері, коли є можливість проявити самостійність далеко від дому, батьків, подивитися, як живуть люди в інших містах і куточках Землі. Шкільні екскурсії — це ті події, які пізніше згадуються все життя.

       Цікавою і змістовною була поїздка до міста Одеса 26.10.2019, яку організували класні керівники 10 класу (Терзі Т. А.) та 8-В класу (Бондарєва Л. Й.) Кілійського ЗЗСО

І-ІІІ ст.№1-ліцей. Зранку група школярів відвідала офіційний музей катакомб у Нерубайському, рухались лабіринтами, фотографували майже всі куточки приміщень,усі були у захваті від побаченого під землею глибиною 15 м. ... Читать дальше »

Просмотров: 305 | Добавил: kok-2000 | Дата: 12.11.2019 | Комментарии (0)

            Серед учнів Кілійського ЗЗСО i-III ступенів №1-ліцей пройшли спортивні «Козацькі забави».

           Юнакам випало чимало випробувань цього дня,- їх чекали змагання в підтягуванні на перекладині,армреслінг, естафета «втеча полоненого з неволі» та багато іншого та на завершення перетягування канату.

«Козаки» на різних етапах показували свою силу, витривалість, затятість, силу волі та мужність – вболівальникам було на що подивитись!

Команди переможці та призери в обох групах нагороджені грамотами

... Читать дальше »

Просмотров: 276 | Добавил: kok-2000 | Дата: 12.11.2019 | Комментарии (0)

          25.10.2019 року у Кілійському ЗЗСО I-III ступенів №1-ліцей сувмісно з фахівцем КРЦСССДМ Коломієць К.В., Комаровою М.В., та шкільним соціальним педагогом була проведена профілактична бесіда «Стоп Булінг» у 8-б,8-в класах; "ознаки домашнього насильства" у 9,10,11 класах.

          Мета заходу: ознайомити слухачів з причинами виникнення булінгу, впливу цього явища на окрему особистість і учнівський колектив в цілому, опрацювати практичні методи виявлення постраждалих та булерів, методами профілактики і втручання.

         Із учнями були обговорені поняття булінгу, ознаки булінгу, відповідальність за вчинення булінгу, відповідальність за неповідомлення поліції про випадки булінгу та коло відповідальних осіб за забезпечення створення у закладі освіти безпечного освітнього середовища, вільного від насильства та булінгу. Крім того, фахівцями було надано друковані матер ... Читать дальше »

Просмотров: 304 | Добавил: kok-2000 | Дата: 12.11.2019 | Комментарии (0)

Шкільне життя
ГУЛЯВ-ШУМІВ ШКІЛЬНИЙ ЯРМАРОК

          Гамірно було у п’ятницю, 18 жовтня, у великій залі їдальні Кілійської школи № 1 - ліцей. Неначе у мурашнику, сновигали між розставленими по периметру столами веселі школярі, спостерігали за дійством вчителі та батьки.
     Що ж стало причиною такого шуму-гаму? А в школі відбувався ярмарок!
    З ідеєю провести благодійний ярмарок, щоб на виручені кошти придбати технічне обладнання для школи, виступила педагог-організатор Тетяна Козлова. Школярі ж не пропустили можливість поласувати смаколиками та ще й заробити грошей на новий мікрофон та колонки.
     Оксана Магла, класний керівник 7-Б класу (на фото внизу), із гордістю продемонструвала «товари», виготовлені Христиною Михайловою, Анею Шикірлійською, Да ... Читать дальше »

Просмотров: 342 | Добавил: kok-2000 | Дата: 12.11.2019 | Комментарии (0)

              23 жовтня 2019 року був проведений урок з української літератури у 6-Б класі вчителем Терзі Т. А. за темою «Микола Вороний. Патріотичні почуття й толерантне ставлення до інших народів у поемі «Євшан – зілля».

Учні добросовісно підготувалися до уроку, самостійно поділились на команди («Полин», «Калина», «Верба», «Чорнобривці»), принесли рослини, знайшли про них легенди, прислів’я, приказки.

У кожної команди було випереджаюче завдання:

-актуальність поеми для сьогоденної України;

-художні засоби у творі;

-характеристика ханського сина;

-композиція твору.

Координатори круп навіть додатково підготували пісню, вірш, малюнки до твору. Учням було дуже цікаво працювати саме в такій формі, вони не тільки об’єднались, але й були активними, щоб не підвести команду.

Також добре знали теорію літератури ... Читать дальше »

Просмотров: 595 | Добавил: kok-2000 | Дата: 12.11.2019 | Комментарии (0)

Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архив записей
Друзья сайта

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz